Friday, December 27, 2013

itu sebenarnya dinamakan SAHABAT :)

Assalamualaikum . 
mlm ni rasa sunyi sangat-2 , mlm aku diselubungi dengan kerinduan . ya aku sgt rindukan sahabat2 aku . bila aku rindu , automatik tgn pgang laptop . on kan laptop then bukak folder2 yg pnuh dgn gmbar2 keriangan kami selama kami kenal di smk datuk syed ahmad selama 5 tahun . masa tu la air mata aku mencurah2 turun mcm ayaq hujan . series talk bila fikirkan kenangan manis kita smua aku jadi rinduuu sgt kt hampa . 'GENG 9 '? paling top dalam kelas . plg suka hingaq dlm kelas , pling suka buat mslh dalam klas , plg sweet dlm kelas , plg bajet dlm kelas . ya itu kami . tp kami suka dgn sikap kami . itu smua mmbuatkan kami bahagia tersenyum riang . :)





walaupun banyak dugaan rintangan , bnyk mslh dan banyak kali kami berkelaii tapi kot mna pun kami akn tetap bersatu almaklumlah kami dh mcm sebuah keluarga , seperti kakak dgn adik2nya . hm hm . rindu kenangan kita kongsi makanan sama2 . ayaq stu ja share 9 org . nk bli ayaq yg juai kt kantin hat lima kupang tu pun share sorg sekupang . kita xpnah nk berkira kan ? kita slalu share . sbb tu kita punya hubungan lagi erat . bak kata mak aku , kalau kita kongsi stu gelas , stu pinggan mkanan atau minuman hubungan kasih syg tu akn lbh erat . betul kata mak aku ! haaa trbukti dgn apa yg jd ngn kmi . then skrg masing2 dh cuti . tp kmi still xputus untuk trus brhubung dekat fb , twitter , mesej dan sbgainya . 
*syaza azyan 
*nurul ashikin
*ayu afifi
*nabila anis 
*nur farhana 
*nur afifah
*iwana fatini
*atiqah najwa 
*nur haziqah 
yaa kita SATU KELUARGA . doakan aku dgn bella yg bertuah sgt lah kan trpilih  untuk plkn . :3 sayang hmpaaa semua ! bnyk lgi nk tulis tp jari nih dh kebaihh haha daaa . just for uollsss :) 

1 comment: